Laserdome, dålig uppdatering å lite sånt ❤ <3

Hajhaj! Förlåt för att jag inte uppdaterat typ alls på jättelänge, men det har hänt en massa saker... :) men jag har varit på laserdome (kan ngn säga hur det stavas!?) med skolpoliserna = faktiskt sjukt kul!! Första "spelet" kom mitt bästa lag (som för övrigt sköt på varandra i panik ;) <3) tvåa (av 3 lag) och då var jag och Alicepalice väldigt bra!! Mohahahaha! Vi stod och gömde oss bakom en vägg och sköt sönder William och Oscar 😝 :D dom fick lite damp på oss... Haha! Men andra kom vi sist och ehh, typ... Råkade... Bli skjutna... Springa ifrån varandra.. så vi var hmm.. Ganska dåliga ;)❤<3 men på söndag ska jag på grönan... Och en liten grej: jag ska inte gå på Lenny Kravitz konsert med Elin och Sophia :( Inte för att jag berättat om det förut, menmen... Aja, nu ska jag kolla på bygglov <3 Haha... och baka (fika i skolan imorgon kom jag på nu...)
Hedå!!

Hejdå!

ENSKEDESPELEN!! <3

Hajhaj! Idag har jag äntligen varit på Enskedespelen!! Alla var SÅ sjukt bra! Pjäsen de spelade upp heter Det blåser på månen, och NI (Elin, Klara,Tilda, Celia, Uma, Alma, och alla andra Dinor och Dorindor som jag inte kan namnet på ;) <3 ❤ ) var så himla duktiga! Sen åt jag och VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS LINA på restaurang och nu sitter vi och kollar på ESC och Loreen MÅSTE VINNA!! Jag har också varit på loppis på Årsta torg och köpt lite klänningar och morsdag-present till mamma (hemligt, säg inte! :P) Foton kommer snart (när jag inte är så lat som nu <3 )
Ses! ❤

... hej ...:(

Hejhej! Jag hoppas att ALLA mina extremt många läsare berättar om den för sina extremt många intresserade vänner! Inte? Nehe... Nu blev jag lite besviken :(

Citat!

Här är lite fina och  roliga citat (mest från Thg och Hp) Läs och njut!


“Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true. Here is the place where I love you" - Katniss Everdeen

“It matters not what someone is born, but what they grow to be.” - Albus Dumbledore

"Mr. Moony presents his compliments to Professor Snape, and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business.
Mr. Prongs agrees with Mr. Moony, and would like to add that Professor Snape is an ugly git.
Mr. Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor.
Mr. Wormtail bids Professor Snape good day, and advises him to wash his hair, the slimeball.”

"-After all this time?
-Always" - Severus Snape

“Percy wouldn't notice a joke if it danced naked in front of him wearing one of Dobby's hats.” -Gred/Forge Weasley

“You haven't got a letter on yours," George observed. "I suppose she thinks you don't forget your name. But we're not stupid-we know we're called Gred and Forge.”

“Cinderella? Snow White? What's that? An illness?” - Ron weasley

“Why are they all staring?" demanded Albus as he and Rose craned around to look at the other students.
"Don’t let it worry you," said Ron. "It’s me. I’m extremely famous.” -Ron Weasley

Hejhej :)

Välkommen till min nya lilla blogg! Jaa... Min blogg kommer väl att handla om mina största intressen, LÄSA,  Harry Potter, Hungerspelen, bakning eller fotografering. Men också lite om mig och mina kompisar :) Hoppas ni gillar den! :P
May the odds be ever in your favor!
/Alma

Välkommen till min nya blogg!

misspotterhead

En blogg om läsning, Harry Potter, Hungerspelen, fotografering, bakning och mig. En total nörd. Puss

RSS 2.0