hej :(

Hej, orkar inte skriva något, jag ska på kollo i övermorgon, måste packa... Men ni måste veta att Salli (min katt) har fått kattungar nu! Ni kommer få se alla bilder som jag sagt att jag ska lägga upp, men inte förräns om typ två veckor. aja, ni får ha det bra.
Ses snart!
/Alma :)

Cupcakes! <3

Hellu (igen)! 
Asså jag har helt glömt bort att lägga ut bilder på mina cupcakes med Harry potter- och Hungerspelen tema! Men nu blev jag sugen på att baka nya, så HP- och THG cupcakesen får ni se samtidigt som de nya. Jag hittade nämligen ett superspännande recept, med mörk choklad och hallon! Mums! :) Jag kommer nog ändra lite i receptet, men vi får se :P Det här blir ju inte ett särskilt låååångt inlägg, och ledsen för det :/ Men ni får se cupcakesen sen när de är klara och fotograferade! :) 
Ha det så bra så länge!
/Alma

Hittade lite snygg insperatioin när jag googlade, vad tycks? ;)

Science fiction <3 <3

Hejhellu! Jag har börjat skriva Hellu väldigt mycket... :O Varför? ingen aning! Det låter så kul... HAHAHA HELLUHELLUHELLUHELLUHELLU :D X) Aja, om ni undrar varför jag är så flummig så har jag supertråk idag :( Elin är i Grekland (varför skulle jag vara avis på det?) och Sophia åker till Usa på onsdag (och är där i 6 veckor, jag är fortfarande inte avis!) Så jag hoppas att vi kan åka till Science-fiction bokhandeln (eller SF som vi säger :3) Det finns så sjuukt mycket "måsteha-grejer" ;) Alltså en massa med Thg och HP + en massa roliga spel, gosedjur och böcker :D Jag vill ha hela butiken (eller vi kan ju strunta i twilight-grejerna, menmen)! Det finns trollstavar och spön från karaktärerna (såklart snackar jag om HP), en kokbok från HP som heter "the unofficial Harry Potter cookbook" (vet att jag förmodligen stavat fel :O) som innehåller en massa goda och mumsiga recept :) sen har de en annan HP-bok, som heter någonting med 'harry potter film wizardry, som har fett många roliga grejer från filmerna och typ extramaterial :P Sen har de någon slags box, en för Hermione, en för Ron och en för Harry. 
Beskrivning från hemsidan www.sfbok.se: 
Harrys:  Set includes HOGWARTS Acceptance Letter, Sirius Black Wanted Poster, QUIDDITCH World Cup Ticket, Lily Potter Letter to SIRIUS, HOGWARTS Express Luggage Tag, Order of the Phoenix Lenticular Photo and DUMBLEDORE'S ARMY Signature. 

Hermiones: 
Set includes Love Potion Bottle, Yule Ball Snowflake Ornament, School Timetable, Owl Exam paper, Yule Ball Poster, Gilderoy Lockhart Signed Photo and Hogwarts Express Ticket. Box measures approx 20 x 28 cm. 

Rons: 
Set includes Gryffindor Uniform Stitched Crest, Quidditch World Cup Map, Howler Letter, Dumbledore Card (chokladgrodekortet) , Chudley Cannons Poster, Weasley Betting Slip and Weasley Twins Product Package.

Jepp, jag var för lat för att kolla och översätta ;) om ni inte fattar något så får ni kommentera, osså svarar Jag!

Men för övrigt finns det en massa Hungerspelen-prykar, som anteckningsböcker, pennor, väskor, gubbar, mockingjay-pins och små roliga gubbar :P Det finns såklart en massa andra HP-saker, som halsdukar och slipsar (jag är arg, för slipsarna finns inte i Hufflepuff >:( grrr...), böcker och plancher och en massa roliga saker:)  
Guud, nu känner jag mig som värsta försäljaren! Men det var bara så att ni skulle kunna dela min glädje och 'villha' känsla ;) 
Jag känner mig för övrigt lite halvsjuk, men det går nog över snart :) fick just ett mess från Sophia att hon kunde, så jag sticker till gamla stan nu! Hadesåbra! /Alma
  Ps. Jag har härmskrike-broschen, men jag vill ha boken där över ^.^ :D

Sorry!!!

Asså allvarligt. Förlåt, förlå, förlåt och förlåt igen för att jag inte updaterat :( Jag har bara inte haft någon lust alls :/ Men jag ska dra igenom dagarna som varit eftersom ni är så himla intresserade! ;)

Onsdag: Alltså skolavslutningen :) allt gick superbra, Alice sjöng fantastiskt och jag är nöjd med mitt pianospel! Om jag lyckas ladda över bilderna från min ipod och kamera till datorn (måste nämligen hitta lite försvunna sladdar :P) ska ni få höra både det uppträdandet och mitt pianouppspel på pianoavslutningen, samt lite bilder på min klänning och så :) Men jag är nöjd, faktiskt... Och det är såå himla synd att Alice ska sluta :( <3 Kommer sakna dej supermycket! Jag kommer också sakna NÅGRA i min klass som kommer gå i andra klasser (eftersom vi splittras till sjuan). Särskilt Hilma ;) Men jag hoppas att vi kommer hålla kontakten och baka sjuuukt mycket cupcakes som förut, haha ;) :) :O <3

Torsdag: Lina kom och hon sov över, vi hade jätte mysigt och såg på VÄRLDENS SORGLIGASTE FILM Titanic! Asså jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då! Åhhh, sluta, nu blev jag ledsen igen :(

Fredag: Vi vaknade och såg på sommarlov ;) Sen åkte vi till en koloniträdgård som ligger väldigt nära, och tog lite foton <3 Tyvärr så dog min kamera innan vi hann klart (vi stannade i typ 30- 45 min ;) ) så vi ska  gå dit igen snart. Men jag hann ta liite fina bilder som jag tänkt lägga upp när min kamera är laddad och när jag har min sladd (alltså kommer jag sspaaammmmaaa er med bilder sen ;) 

Lördag (idag): Idag har jag haft lite tråkigt, fixat lite på mitt rum och slappat (eftersom det regnade :() Men jag och mamma har varit och handlat lite och vi ska väl hyra någon film sen. SÅÅ SYND FÖRRESTEN ATT ENGLAND VANN MOT SVERIGE :( De hade faktiskt bara tur! Aja, nu är det i alla fall kört :( Imorgon ska jag på Linas dansuppvisning, ska bli fett kul! Hon är faktiskt sjukt duktig när jag sett henne! <3 Menmen... Vi ses väl snart ;)
Kramar på er!
Ps. Här är en bild på Hilmisen från klassresan :D Saknar dej! <3 <3 :)
 
/Alma

Tröööött :/

Tjoo!! Äntligen sommarlov!! Fatta vad sköönt! Aja, nu ska jag titta på film och slappa lite, och imorgon ska jag till Lina <3 och sova över där :) Snart får ni veta hur det gick på skolavslutningen, men jag är för trött nu :/ Men ha det så bra! (och visst var det här väärldeens lääängstaa inläägg??)
Kram
/Alma

SKOLAVSLUTNING!!!!

Seriöst, kan ni fatta det?? Inte jag! Idag kommer jag få sommarlov!!!! Äntligen! Just nu sitter jag och försöker få tiden att gå, för jag ska nämligen inte vara på skolan förräns kvart över nio, alltså om 1 och en halv timme :/ Ni ska få lite bilder sen på mina kläder, och på hela skolavslutningen, när jag har tagit dem alltså ;) Vad ska jag skriva nu då?? Vad jag ska göra i sommar? Ok... Jag ska göra klart mitt rum (jag har bytt rum med mamma och pappa, så de har fått mitt rum som var på vinden, och jag har fått deras på övervåningen. Jag tror faktiskt att det blir sjukt bra! Sen ska jag åka på kolla med världens bästa Lina (ett filmkollo på granvik :P) Ska faktiskt bli himla kul! Vi ska alltså göra filmer, fast vi har vanliga kollo-grejer också. I slutet ska vi typ ha en "filmgala" där vi äter mat och typ kollar på våra filmer :) Så jag och Linzki måste ut och shoppa klänning! Haha... Men jaja, nu måste jag gå! Önska mig lycka til!! :)
GLAD SOMMAR!!
/Alma

Hejhej!

Hallo! Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen den senaste veckan, men det har hänt ganska mycket! I måndags (igår) var alla 6:or och badade på flaten! FATTA VAD KALLT DET VAR! Men det var kul i alla fall :) Idag (tisdag för er som inte kan veckodagarna :P) har vi haft "klassrumsdag" i skolan. Alltså städade vi klassrummet och korridoren utanför. Inte för att det gick så bra, killarna hade lite vattenkrig istället för att jobba... Men resten av dagen var kul! Vi gick och kollade när den årliga "lärarna mot eleverna"- tävlingen som i år var femkamp. (det var inte det som var kul utan....) att min gamla lärare Malin kom och hälsade på!! Hon är verkligen världens bästa Ma/no- lärare :) Anledningen till att vi inte har henne längre är att hon är mammaledig, och hon hade med sig sin lilla bebis till skolan <3 Hon heter Nova, och var SÅ söt! Och jag kan inte fatta att jag slutar skolan imorgon!!!!!!! Jag och Alice ska 'uppträda' på avslutningen, hon ska sjunga och jag ska spela piano. Jag hoppas att det kommer gå bra! Jag kommer att ha på mig klänningen som jag köpte på fröken söt, svartvita strumpbyxor och min nya gula väska från indiska <3 Snart kommer jag att lägga upp ett slags collage med min dream cast till Catching Fire! Hoppas ni också slutar eller har slutat snart!
Hedå!
/Alma
Ps. Cool bild jag hittade va? Ds.

Gult igen!

Gul blomma igen!

Jepp.

Samma sorts blomma som den lila innan, men vissen!

Liiila blomma :P

Jepp,en lila blomma ;) (Asså alla bilder är tagna av mig!)

Gul blomma!

Liten bild på min älsklingsfärgade blomma! :)

Blommor... :)

Hermione <3

Haha Harry potter äger Twiligth, kommer alltid göra det och har alltid gjort!

Blekinge igen :P

Ser lite ut som rosor, eller hur? :)

Blekinge Solnedgång :)

Salli! <3

Just det! Min underbara katt (Salli) Ska få kattungar!! Det blir någon gång nu i sommar tror vi :P Funderar på att döpa dem efter THG-karaktärer... Tills vi säljer dem :) Ha det bra!

Hellu!

Helluhellu! Har precis varit på högstadiet i min skolas teater! :) "Tänk om 24 timmar" hette den, och den var faktiskt bra! Snart ska jag på pianouppvisning... Önska mig lycka till! :) Jag ska (såklart) spela "Hedwigs Theme" Asså från harry potter :) På nationaldagen sov jag hos Alice med Sophia, Elin, Linzki och klara :O Då såg Jag Elin och Sophia på "En shopaholics bekännelser" (stavning?) Och vi såg en värsta bra finnick där! Han Heter Hugh Dancy! Googla honom osså :P Men det blir väl antagligen inte honom... :( det är bara 6 dagar kvar tills min skolavslutning nu ..... :O Happy me :) LÄNGTAR TILL CATCHING FIRE!! Kramar!

Grönan... :)

Hajhaj! Igår var jag på grönan med Alice och Sophia = Sjukt kul! Vi fick gratis inträde och 5 fria åk (liiite snålt i jämfört med förra årets skolpoliser som fick åkband :C) Men ändå! Vi åkte kvasten, hänggungan och flygande mattan först... Sen åkte vi blå tåget och jag och Alicepalice gick in i spökhuset :O Fett läskigt asså! Först gick vi före några "ungdomar" <- haha <- och då blev vi ju såklart rädda först. Men sen så ville vi gå bakom dem, men då kom det några spöken efter oss!! Lite otur asså ;) men det var kul i alla fall! Och sen... Lurade alice mig att åka Jetline (hon sa typ: Nejnej, den är inte alls läskig, kvasten är mycket läskigare än den....) Som om! fast den var inte SÅ farlig, men för mig som inte vågar åka någonting var den LÄSKIG. Men vi hade i alla fall sjukt kul fast Alice blev lite konstig efter att ha druckit slush... Hon började skratta och typ hicka samtidigt och typ ramlade runt på oss och skrattade åt allt vi gjorde ;) Knäppis.... Fast hennes slush var god!!! Sen åkte vi tillbaka och resten av dagen hade jag tråkigt och pluggade :/ Idag, måndag, har också varit en tråkig pluggdag :( OCH SNART SKA DE BESTÄMMA VEM SOM SKA SPELA FINNICK I CATCHING FIRE!! Det står typ mellan Garret Hedlund och någon till (för hans utmanare Taylor Kitsch drog sig ur) Jag håller lätt på Garret! ni får googla på honom, för jag hittar ingen bra bild :)

misspotterhead

En blogg om läsning, Harry Potter, Hungerspelen, fotografering, bakning och mig. En total nörd. Puss

RSS 2.0